Διαμονή

Διαμονή

Μια γαλήνια απόδραση. Ώρα για επανασύνδεση με τη Φύση!

Αφήστε τις αισθήσεις να πλημμυρίσουν με γαλήνη και ηρεμία.

Διαμονή σε Πολυτελείς Γυάλινες Σουίτες με σχεδιασμό εμπνευσμένο από τις απλές μορφές καμπινών. Η απότομη χωριστή κεκλιμένη οροφή εντυπωσιάζει με την πρώτη ματιά. Η μία πλευρά της οροφής έχει κλίση 45 μοίρες και η άλλη πλευρά 62 μοίρες. Οι δύο κεκλιμένες πλευρές συνδέονται στη μέση με μία επίπεδη γυάλινη οροφή που παρέχει έναν τέλειο φεγγίτη. Οι λιτές ξύλινες ενώσεις που έχουν χρησιμοποιηθεί εσωτερικά στις Γυάλινες Σουίτες προσδίδουν την αίσθηση ευρυχωρίας. Στόχος μας ήταν η διατήρηση της ευρυχωρίας στο εσωτερικό ελαχιστοποιόντας την αντίληψη του όγκου στον εξωτερικό χώρο, με αποτέλεσμα οι σουίτες να εναρμονίζονται με το φυσικό περιβάλλον. Η δική μας πρόταση πολυτελών καμπινών!

Το 3Hills Boutique Hotel, που βρίσκεται στο χωριό Τρίλοφος της Πιερίας, αποτελείται από 4 πολυτελείς γυάλινες σουίτες σε έναν λόφο με θέα, διάσπαρτες στην υψηλότερη πλευρά της τοποθεσίας του ξενοδοχείου. Η εντυπωσιακή θέα από το σημείο αυτό στα τοπία με τα καταπράσινα χωράφια είναι από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα.

Στέφανος Μπαλάφας – Αρχιτέκτων

Luxury Glass Suite Cabins

Experience Comfort and Tranquility

Our Luxury Glass Suite Cabins

Each of these 4 Luxury Glass Suite Cabins serves as a single hotel room, with a bathroom and a veranda.

Το ξενοδοχείο, που βρίσκεται στο χωριό του Τριλόφου στην Πιερία, αποτελείται από 4 Πολυτελείς Γυάλινες Σουίτες διάσπαρτες πάνω σε έναν λόφο με καθαρή θέα. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι η εντυπωσιακή θέα του τοπίου με τα καταπράσινα χωράφια από το σημείο αυτό. Επιπλέον η τοποθεσία προσφέρει θέα κατά κύριο λόγο στο βουνό του Ολύμπου και της κατά μήκους Ολυμπιακής Ριβιέρας. Σε απόσταση μόλις 10 λεπτών από τον αυτοκινητόδρομο προς την τοποθεσία, περπατάτε μέσα από τα αγροτικά χωράφια και το δάσος.

Κύρια δραστηριότητα του ξενοδοχείου για τους επισκέπτες είναι η ιππασία. Οι στάβλοι των αλόγων και ο χώρος της πρακτικής βρίσκονται σε απόσταση πολύ κοντινή από τις Γυάλινες Σουίτες. Οι στάβλοι των αλόγων συνδέονται απευθείας με τις καθορισμένες διαδρομές στο γύρω δάσος.